SMINKTETOVÁLÁS

SMINKTETOVÁLÁS

Szemöldöktetoválás A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb eleme. Egyfajta keretet ad. Egy megfelelően elkészített szemöldöktetoválás megkönnyítheti a hétköznapokat, és megoldást jelenthet különböző esztétikai problémákra is. A célom a vendégem adottságainak kiemelése, az összkép tökéletesítése.

Szálas szemöldök technika Ezzel a technikával érhető el a legtermészetesebb hatás. Ebben az esetben a saját szemöldököt egészítem ki hozzá rajzolt szálakkal. Ezek a szálak színben és formában tökéletesen illeszkednek az eredeti ívéhez, ennek következtében a szemöldök dúsabbá és élénkebbé válik. Ez a technika tökéletes választás azoknak a nőknek, akik nem vágynak sminkelt hatásra, csak szeretnék hangsúlyosabbá, erőteljesebbé tenni a szemöldöküket.

Satírozott szemöldök technika Ez a legközismertebb és legrégebb óta alkalmazott technika. Alkalmazásával látványosabb hatás érhető el. Ebben az esetben a szemöldök teljes felületét besatírozom. Tökéletes megoldást jelent azok számára, akik olyan esztétikai problémákkal küszködnek, mint a hiányos vagy ritka szemöldök.

Hozzászólás